Ervaringen van gasten

Onze gasten schreven ons het volgende over hoe zij Feriendorf Döllach ervoeren:

“Voor het 40 jarig huwelijk van mijn ouders hebben we een week met de hele familie in Feriendorf Döllach doorgebracht. Doordat we met meerdere gezinnen waren, hebben we uiteindelijk vier 8-persoons huizen gehuurd. Ons verblijf is ons uitstekend bevallen. De gastvrije ontvangst, de nette ruime huizen en het goed onderhouden vakantiepark zorgden voor een fijne aankomst in Großkirchheim. De leeftijden binnen onze groep varieerden van 3 tot 70 jaar, maar in deze prachtige omgeving was voor jong en oud genoeg te ondernemen en te bekijken. Feriendorf Döllach is zeker een aanrader. Zowel voor kleine gezinnen als voor grote groepen.”

Fam. Parini

“We brengen onze wintersportvakantie al jaren door in Heiligenblut vanwege het leuke en gevarieerde skigebied. Door wat veranderingen in de familiesamenstelling(van 4 naar 6 personen), hebben we afgelopen jaar een nieuwe accommodatie moeten zoeken. Dit is Feriendorf Döllach geworden. Wat een heerlijke plek om de skivakantie door te brengen. Ruime en confortabele huizen voor acht personen met twee badkamers, zodat je elkaar ‘s ochtends niet in de weg loopt. Het oefenweidje met sliplift naast het terrein was een groot succes bij onze jongste kinderen en het skigebied in Heiligenblut is maar tien minuten verwijderd en ook goed te bereiken met skibus. Op aanraden van de eigenaar hebben wij ook de andere skigebieden in omgeving verkent waar je gebruik van kan maken met dezelfde skipas. Kortom, wij hebben ons vermaakt en komen volgend jaar zeker terug.”

Fam. Jäger

“Mijn man en ik gaan elk jaar voor de zomerdrukte uit op vakantie in de bergen. Dit jaar stond voor de maand juni Oostenrijk op het programma. Na enig zoeken naar een aangenaam verblijf zijn wij bij Feriendorf Döllach uitgekomen. Het verblijf daar is ons meer dan goed bevallen. Het zijn mooie huizen op een geweldige locatie (prachtig uitzicht en zeer dichtbij het dorp). Het was erg netjes en schoon, er was een zeer complete inventaris en heerlijke boxspring bedden. Dat hebben wij wel eens anders meegemaakt! Vanuit het huis is het maar 5 minuten lopen naar de supermarkt of het heerlijke, gratis zwembed. De omgeving heeft ons positief verrast. Het was geweldig weer tijdens ons verblijf wat vaak schijnt voor te komen aan de zuidkant van de Großglockner en er zijn fantastisch veel bezienswaardigheden in de omgeving. De vele wandelroutes in de omgeving zijn erg gevarieerd en goed aangegeven. Voor ieder wat wils. Doordat wij van de eigenaar gratis de Nationalpark Card kregen, konden we naast allerlei andere bezienswaardigheden en activiteiten gratis gebruik maken van de bergbanen in de omgeving. Door ons vele wandelen heeft dit ons veel geld gescheeld. Kortom, een heerlijke vakantie op een mooie locatie!”

Fam. Vallen